Promosoft Promotion Software

Stockholms län

Information

Produktion av datorprogram och datorproducerande bildspel för reklam och information. Försäljning av datorutrustning och datatillbehör i samband med programproduktion. Konsultation och utbildning i system och programfrågor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Promosoft Promotion Software vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Nynäshamn så är Promosoft Promotion Software en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1987-01-09 så skapades Promosoft Promotion Software och verksamheten är har F-skattsedel Promosoft Promotion Software har haft det sedan 1994-01-01.

Promosoft Promotion Software är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

601027-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är Promosoft Promotion Software och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Promosoft Promotion Software så går det att nå dem via telefon på 08-52030535 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Promosoft Promotion Software är Dahlberg, Gun Annika som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .