Marie H's Ekonomiservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och Marie H's Ekonomiservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Marie H's Ekonomiservice är ett av dem. Statusen för Marie H's Ekonomiservice är att Bolaget är aktivt.

Marie H's Ekonomiservice är ett Enskild firma och skapades 1998-07-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Marie H's Ekonomiservice ska trivas.

Marie H's Ekonomiservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ekonomi, redovisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marie H's Ekonomiservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Marie H's Ekonomiservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Marie H's Ekonomiservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52014904.

.

De som är på något sätt har med Marie H's Ekonomiservice är Niklasson, Marie Elisabeth som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Marie H's Ekonomiservice har 610806-XXXX som sitt organisationsnummer.