STAVS ENTREPRENADSERVICE

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och STAVS ENTREPRENADSERVICE är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och STAVS ENTREPRENADSERVICE är ett av dem. Statusen för STAVS ENTREPRENADSERVICE är att Bolaget är aktivt.

STAVS ENTREPRENADSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1991-12-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som STAVS ENTREPRENADSERVICE ska trivas.

STAVS ENTREPRENADSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Entreprenadverksamhet avseende byggnation, vvs- arbeten, elarbeten, städning, fastighetsskötsel och snöröjning samt därmed förenlig export

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STAVS ENTREPRENADSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är STAVS ENTREPRENADSERVICE och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med STAVS ENTREPRENADSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9685823.

.

De som är på något sätt har med STAVS ENTREPRENADSERVICE är Karlsson, Mats Åke som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

STAVS ENTREPRENADSERVICE har 620715-XXXX som sitt organisationsnummer.