Spis och Skorsten Anders Smitterberg

Stockholms län

Information

640111-XXXX är organisationsnummer för bolaget Spis och Skorsten Anders Smitterberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spis och Skorsten Anders Smitterberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som Spis och Skorsten Anders Smitterberg finns i.

Spis och Skorsten Anders Smitterberg har varit registrerat sedan 1998-11-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Spis och Skorsten Anders Smitterberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Spis och Skorsten Anders Smitterberg är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Spis och Skorsten Anders Smitterberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Spis och Skorsten Anders Smitterberg så kan ni göra det på telefon genom 08-52012968 eller genom brev på följande adress:

Murning och med detta förenlig verksamhet. Renovering, konst, hantverk, försäljning samt kursverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Spis och Skorsten Anders Smitterberg och det är Smitterberg, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,