Magnus Liljegrens Elektriska

Stockholms län

Information

641011-XXXX är organisationsnummer för företaget Magnus Liljegrens Elektriska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnus Liljegrens Elektriska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som Magnus Liljegrens Elektriska finns i.

Magnus Liljegrens Elektriska har varit registrerat sedan 1995-06-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnus Liljegrens Elektriska så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Magnus Liljegrens Elektriska är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Magnus Liljegrens Elektriska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnus Liljegrens Elektriska så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Elbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Magnus Liljegrens Elektriska och det är Liljegren, Carl Magnus som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,