N.L.R. alltjänst

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och N.L.R. alltjänst är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och N.L.R. alltjänst är ett av dem. Statusen för N.L.R. alltjänst är att Bolaget är aktivt.

N.L.R. alltjänst är ett Enskild firma och skapades 2002-05-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som N.L.R. alltjänst ska trivas.

N.L.R. alltjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bygg, vvs, bil-reparation, bil-renovering, mc-reparation, båt-reparation, mc-renovering, båt-renovering, båt-charter samt import av reservdelar till nämnda områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N.L.R. alltjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är N.L.R. alltjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med N.L.R. alltjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8292934.

.

De som är på något sätt har med N.L.R. alltjänst är Lundgren, Per Niclas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

N.L.R. alltjänst har 660623-XXXX som sitt organisationsnummer.