VÄRMDÖFISK

Stockholms län

Information

VÄRMDÖFISK hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där VÄRMDÖFISK finns. I Nynäshamn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. VÄRMDÖFISK tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket VÄRMDÖFISK har haft sedan 2007-04-19. VÄRMDÖFISK har funnits sedan och 2007-04-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till VÄRMDÖFISK så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6859510.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

VÄRMDÖFISK har idag 670911-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för VÄRMDÖFISK

Inköp, marknadsföring, försäljning av konsumtionsvaror såsom hudvård, hårvård, kosmetika, rengöring och kosttillskott samt utbildningsverksamhet inom dessa områden. Försäljning av fisk. Utbildning, catering.

I VÄRMDÖFISK så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Södling, Kjell Gunnar som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .