Björkhagens Hästhälsa

Stockholms län

Information

Miljö- teknik och strukturkonsultation. produktutveckling, tillverkning, utbildning, information och rådgivning. individbehandling inom alternativbehandling och alternativ medicin. kartläggning, utvärdering, egen forskning kring det allmänna hästhälsotillståndet i sverige och övriga världen inom samtliga nischer och nivåer. ingå samarbete med andra yrkesgrupper inom branschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Björkhagens Hästhälsa vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Nynäshamn så är Björkhagens Hästhälsa en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1994-02-09 så skapades Björkhagens Hästhälsa och verksamheten är har F-skattsedel Björkhagens Hästhälsa har haft det sedan 1999-01-01.

Björkhagens Hästhälsa är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

690525-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är Björkhagens Hästhälsa och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Björkhagens Hästhälsa så går det att nå dem via telefon på 08-52036105 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Björkhagens Hästhälsa är Andersson, Maria Monica Desirée som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .