Riksbyggens Bostadsrättsförening Nynäshamnshus nr 2

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att anskaffa och förvalta hus i nynäshamns kommun och att mot ersättning upplåta lägenheter åt medlemmarna med nyttjanderätt under obegränsad tid, nämnd bostadsrätt.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Nynäshamnshus nr 2 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Nynäshamn så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Nynäshamnshus nr 2 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1944-03-27 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Nynäshamnshus nr 2 och företaget är har ej F-skattsedel.

712400-1129 är organisationsnummret för företaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Nynäshamnshus nr 2 och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Nynäshamnshus nr 2 så går det att nå dem via telefon på 08-7721530 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Nynäshamnshus nr 2 är Arnberg, Maria Birgitta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Rolf Per Gustav som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällblad, Jan-Olof Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Yvonne Margareta som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Widner, Bengt Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Aleskog, Mattias Carl Oscar som är född 1971 och har titeln SuppleantSvensson, Kent-Ove Lennart som är född 1967 och har titeln Suppleant, .