Torö Bygdegårdsförening u.p.a.

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Torö Bygdegårdsförening u.p.a.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Ekonomisk förening. Torö Bygdegårdsförening u.p.a. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Torö Bygdegårdsförening u.p.a. är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 712400-1681.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-52031454 alternativt besöka eller skicka post till Torö Bygdegårdsförening u.p.a. på följande adress Gabrielstorp Torö , 149 92, Nynäshamn.

Torö Bygdegårdsförening u.p.a. är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Torö Bygdegårdsförening u.p.a. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Hernvall, Göran som är född 1965 och har titeln Suppleant . Hjulström, Hans Olof som är född 1933 och har titeln Suppleant , Mossberg, Anette Katrina Terese som är född 1961 och har titeln Suppleant , Åkesson, Per Åke Vilhelm som är född 1944 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att anlägga och förvalta en bygdegård utgörande en samlingsplats för bygdens befolkning.