Förskolan Mamma Mu Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en personalkooperativ förskola för att ta hand om föräldrars kunders barn under dagtid på vardagar. Föreningen ska verka för en stimulerande barnmiljö.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förskolan Mamma Mu Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Nynäshamn så är Förskolan Mamma Mu Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1989-10-16 så skapades Förskolan Mamma Mu Ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

716421-1489 är organisationsnummret för företaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är Förskolan Mamma Mu Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Förskolan Mamma Mu Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 08-53044817 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Birgitta Johansson och Helene Larsson, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förskolan Mamma Mu Ekonomisk förening är Johansson, Anita Birgitta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Maria Helene som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, .