Sotarpojken Sverige

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och Sotarpojken Sverige är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sotarpojken Sverige är ett av dem. Statusen för Sotarpojken Sverige är att Bolaget är aktivt.

Sotarpojken Sverige är ett Enskild firma och skapades 2005-06-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sotarpojken Sverige ska trivas.

Sotarpojken Sverige är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Nynäshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sotning,brandskyddskontroll, ventilationskontroll, försäljing, intern och extern kommunikativ opinionsbildning, fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sotarpojken Sverige är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05.

Idag är Sotarpojken Sverige och det finns flera bolag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Sotarpojken Sverige så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0477558.

.

De som är på något sätt har med Sotarpojken Sverige är Isestad, Bo Patrik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sotarpojken Sverige har 730503-XXXX som sitt organisationsnummer.