Soluddens Åkeri

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och Soluddens Åkeri är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Soluddens Åkeri är ett av dem. Statusen för Soluddens Åkeri är att Bolaget är aktivt.

Soluddens Åkeri är ett Enskild firma och skapades 1993-07-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Soluddens Åkeri ska trivas.

Soluddens Åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Åkeri, transporter och därmed förenlig verksamhet. Mekaniska arbeten i verkstad samt montering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Soluddens Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Soluddens Åkeri och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Soluddens Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3550623.

.

De som är på något sätt har med Soluddens Åkeri är Karlsson, Lars Richard som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Soluddens Åkeri har 730707-XXXX som sitt organisationsnummer.