Torö Trädgårdstjänst

Stockholms län

Information

Torö Trädgårdstjänst hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Torö Trädgårdstjänst finns. I Nynäshamn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Torö Trädgårdstjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Torö Trädgårdstjänst har haft sedan 2006-04-28. Torö Trädgårdstjänst har funnits sedan och 2006-04-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Torö Trädgårdstjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-1434094.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Torö Trädgårdstjänst har idag 740409-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Torö Trädgårdstjänst

Trädgård - rita, planera, anlägga, sköta trädgårdar och beskärning. Snöskottning och hustillsyn.

I Torö Trädgårdstjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edfors, Pia Eleonora Therése som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .