BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Nynäshamn. I BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Britt Ingegerd som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Jonasson, Per Christer som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG på telefon 08-52042250.

Konsultverksamhet inom databranschen, redovisningstjänster, försäljning av konsumtionsvaror såsom kemisktekniska varor, rengöringsprodukter, hudvårdsprodukter samt husgeråd, travhästar. Förvaltning, reparation, tillbyggnad och underhåll av fastigheter.

Idag är BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG har 916405-8282 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.