GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

916501-4219 är organisationsnummer för bolaget GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Nynäshamn som är den kommunen som GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG finns i.

GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG har varit registrerat sedan 1984-10-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas av Lisbeth Sandqvist och Lage Sandqvist var för sig.

Vill ni komma i kontakt med GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-52012787 eller genom brev på följande adress:
Odins Plan, 149 33, Nynäshamn

Handel med kioskvaror

Det finns olika personer som har en koppling med GRÖNDALSKIOSKEN KOMMANDITBOLAG och det är Sandqvist, Nils Lage som är född 1943 och har titeln Komplementär, Tirmén Sandqvist, Dagny Lisbeth som är född 1946 och har titeln Komplementär,