INGENJÖRSFIRMAN LARS G ERIKSSON & SÖNER HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handel och reparationer av dieselmotorer och el- övervakningsutrustningar

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för INGENJÖRSFIRMAN LARS G ERIKSSON & SÖNER HANDELSBOLAG vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Nynäshamn så är INGENJÖRSFIRMAN LARS G ERIKSSON & SÖNER HANDELSBOLAG en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1983-06-28 så skapades INGENJÖRSFIRMAN LARS G ERIKSSON & SÖNER HANDELSBOLAG och verksamheten är har ej F-skattsedel.

INGENJÖRSFIRMAN LARS G ERIKSSON & SÖNER HANDELSBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

916600-3948 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är INGENJÖRSFIRMAN LARS G ERIKSSON & SÖNER HANDELSBOLAG och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med INGENJÖRSFIRMAN LARS G ERIKSSON & SÖNER HANDELSBOLAG så går det att nå dem via telefon på 08-50049133 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; LARS GUNNAR GUSTAV ERIKSSON OCH IRENE ERIKSSON VAR ; FÖR SIG

Följande personer är på något sätt aktiva inom INGENJÖRSFIRMAN LARS G ERIKSSON & SÖNER HANDELSBOLAG är ERIKSSON, IRENE MARIA som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lars Erik Henry som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lars Gunnar Gustav som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lars Gunnar Håkan som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .