HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nynäshamn och HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR är ett Handelsbolag och skapades 1984-01-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR ska trivas.

I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av resor

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52010980.

LAURI, AIRI OCH KAJ HAATAJA VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR är Haataja, Airi Kaarina som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Haataja, Anne Marit som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Haataja, Kaj Henrik som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Haataja, Lauri Lennart som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Östman, Lasse Mikael som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAG COSMOS-RESOR har 916602-3904 som sitt organisationsnummer.