LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916604-3399 är organisationsnummer för företaget LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nynäshamn som är den kommunen som LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG finns i.

LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1983-12-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-53043300 eller genom brev på följande adress:
Petterslundsv. 1, 148 71, Sorunda

Handel med rengörings-, hud- och kroppsvårds- produkter, hemtextilier, kläder, pappersvaror och livsmedel samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med LIBO PRODUKTER HANDELSBOLAG och det är BODÉN, LARS BO GOTTHARD som är född 1936 och har titeln Bolagsman, BODÉN, LISBET HELEN som är född 1932 och har titeln Bolagsman,