Thår, Råd och Redovisning Handelsbolag

Stockholms län

Information

Konsultuppdrag för personlig utveckling och företagsutveckling samt därmed förenlig verksamhet och konsultverksamhet inom databranschen

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thår, Råd och Redovisning Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Nynäshamn så är Thår, Råd och Redovisning Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1989-09-27 så skapades Thår, Råd och Redovisning Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Thår, Råd och Redovisning Handelsbolag har haft det sedan 1996-01-01.

Thår, Råd och Redovisning Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

916628-7913 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är Thår, Råd och Redovisning Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Thår, Råd och Redovisning Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-6059955 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thår, Råd och Redovisning Handelsbolag är Thenor Årström, Ingela Helena som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Årström, Johan Nils Robert som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .