ELIPET HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nynäshamn och ELIPET HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ELIPET HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för ELIPET HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

ELIPET HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1991-10-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där företaget finns i jobbar för att företag som ELIPET HANDELSBOLAG ska trivas.

ELIPET HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Lunchrestaurang

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ELIPET HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är ELIPET HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med ELIPET HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52039153.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med ELIPET HANDELSBOLAG är Lindgren, Mona Elisabeth som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Zintio Lindgren, Tage Lars-Peter som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

ELIPET HANDELSBOLAG har 916637-8001 som sitt organisationsnummer.