LYCKSALIGHETENS Ö HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns LYCKSALIGHETENS Ö HANDELSBOLAG. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Handelsbolag. LYCKSALIGHETENS Ö HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

LYCKSALIGHETENS Ö HANDELSBOLAG är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 916641-1315.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-52038989 alternativt besöka eller skicka post till LYCKSALIGHETENS Ö HANDELSBOLAG på följande adress Söder Kängsta 19, 148 91, Ösmo.

LYCKSALIGHETENS Ö HANDELSBOLAG är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I LYCKSALIGHETENS Ö HANDELSBOLAG så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Publicistsk verksamhet med inrikting på Webtjänster. Datakonsult med inriktning på programmering och Webtjänster. Handel med lös egendom och service inom elektronikbranschen och AV branschen. Även konsult och handel med lös egendom samt service av personlig skyddsutrustning mot mikrovågsstrålning.