Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag är ett företag som finns i Nynäshamn. I Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Linder, Anna-Lena Elisabeth som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Linder, Gösta Folke som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag på telefon 08-52012050.

Fastighetsmäkleriverksamhet, förmedling och försäljning av fastigheter och bostadsrättslägenheter, samt administrativ och ekonomisk konsultverksamhet.

Idag är Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Nynäs BoMäkleri och Konsult Handelsbolag har 969619-5495 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.