Husplanering Konsult Nils Björså & Co Handelsbolag

Stockholms län

Information

Konsultverksamhet inom fastighets- och byggnadsbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Husplanering Konsult Nils Björså & Co Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Nynäshamn så är Husplanering Konsult Nils Björså & Co Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1997-10-27 så skapades Husplanering Konsult Nils Björså & Co Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Husplanering Konsult Nils Björså & Co Handelsbolag har haft det sedan 1998-01-01.

Husplanering Konsult Nils Björså & Co Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

969644-0339 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är Husplanering Konsult Nils Björså & Co Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Husplanering Konsult Nils Björså & Co Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-52017190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av Nils Björså, Maritza Björså och Peter Björså var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Husplanering Konsult Nils Björså & Co Handelsbolag är Björså, Nils Erik Roland som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Björså, Nils Åke Peter som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .