Nynässtjärna Handelsbolag

Stockholms län

Information

969651-1600 är organisationsnummer för verksamheten Nynässtjärna Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nynässtjärna Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nynäshamn som är den kommunen som Nynässtjärna Handelsbolag finns i.

Nynässtjärna Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-06-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nynässtjärna Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Nynässtjärna Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Nynässtjärna Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nynässtjärna Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-52015551 eller genom brev på följande adress:
Kullstaplan, 149 40, Nynäshamn

Gatukök.

Det finns olika personer som har en koppling med Nynässtjärna Handelsbolag och det är Kücükgöl, Haci Yusuf som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Kücükgöl, Hakan som är född 1976 och har titeln Bolagsman,