AYL Marketing Handelsbolag

Stockholms län

Information

AYL Marketing Handelsbolag är en verksamhet som finns i Nynäshamn. I AYL Marketing Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Anders Walter som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Larsson, Yvonne Gertrud som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med AYL Marketing Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AYL Marketing Handelsbolag på telefon .

Konsulttjänster avseende ledarskapsutveckling (föreläsningar) uppföljning av affärsidéer. Handel med varor såsom hushållsartiklar, kroppsvårdsprodukter, kläder och kapitalvaror. Marknadsföring och förmedling av ovan nämnda produkter samt försäljning och distribution till företag och privatpersoner. Import och export av ovannämnda produkter. Utbildning och kursverksamhet.

Idag är AYL Marketing Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

AYL Marketing Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AYL Marketing Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och AYL Marketing Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AYL Marketing Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

AYL Marketing Handelsbolag har 969659-3822 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.