EKÅ Trade Handelsbolag

Stockholms län

Information

969672-8444 är organisationsnummer för verksamheten EKÅ Trade Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EKÅ Trade Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nynäshamn som är den kommunen som EKÅ Trade Handelsbolag finns i.

EKÅ Trade Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-10-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för EKÅ Trade Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

EKÅ Trade Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för EKÅ Trade Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med EKÅ Trade Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-53044744 eller genom brev på följande adress:
Prästkragev. 2, 148 71, Sorunda

Försäljning av ett brett utbud av snabbrörliga konsument- varor såsom köksredskap, hushållsrengöring samt kropps- vårds och hygienartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med EKÅ Trade Handelsbolag och det är Ellström, Kjell-Åke som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Ellström, Marie Elisabeth som är född 1965 och har titeln Bolagsman,