Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag

Stockholms län

Information

Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag är ett av många företag som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-16.

Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-12-14. Men sedan 2001-03-16 så har Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hällne 233, 830 24, Oviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6390939.

Nynäshamn arbetar för att företag som Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Kursgård, uthyrning av hela eller delar av anläggningen till olika aktiviteter.

Firmatecknare för Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Göran Enderberg och Sven Rydell var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag och det är följande personer, Enderberg, Annette Eleonora som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Enderberg, Björn Olov som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Enderberg, Göran Olov som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Pernbrink, Bo Jonnie som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Rydell, Carin Margareta som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Rydell, Sven Olof Hjalmar som är född 1937 och har titeln Bolagsman.

Organisationsnummer för Danielsgården i Edsåsdalen Handelsbolag är 969674-4656.