Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag

Stockholms län

Information

Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag finns. I Nynäshamn så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag har haft sedan 2001-06-06. Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag har funnits sedan och 2001-06-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kviglöt 15, 148 92, Ösmo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-52038837.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag har idag 969676-3177 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag

Försäljning av vägg och golvkeramik. Uppsättning av kakel och klinker samt uppbyggnad av bad, kök och hall.

I Rundbergs Platt och Bygg Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rundberg, Luzviminda Canadido som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Rundberg, Stig Lennart som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .