Nethandel JFD Handelsbolag

Stockholms län

Information

Nethandel JFD Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Nethandel JFD Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nethandel JFD Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-14.

Nethandel JFD Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-10-08. Men sedan 2005-09-01 så har Nethandel JFD Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Arrendatorsv. 9, 856 53, Sundsvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nethandel JFD Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2573012.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter som Nethandel JFD Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nethandel JFD Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Internethandel såsom försäljning av kemtekniska varor såsom rengöringsmedel, hudvårdsprodukter, konsulttjänster, ledarskapsutbildning.

Firmatecknare för Nethandel JFD Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nethandel JFD Handelsbolag och det är följande personer, Dahlquist, Folke Gunnar som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Dahlquist, Johanna Liisa Maria som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Nethandel JFD Handelsbolag är 969680-6521.