Cosmic Construction & Build Company Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Nynäshamn finns det ett Handelsbolag som heter Cosmic Construction & Build Company Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Cosmic Construction & Build Company Handelsbolag i Stockholms län. Nynäshamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Cosmic Construction & Build Company Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-01-20 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-10-28 så har Cosmic Construction & Build Company Handelsbolag varit registrerat och sedan 2005-01-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Cosmic Construction & Build Company Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Cosmic Construction & Build Company Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Marstav. 1 B, 148 60, Stora Vika. Vi ni istället prata med Cosmic Construction & Build Company Handelsbolag så kan ni göra det på .

Konstruktion, tillverkning och byggande av den nya typen av arkitektur, alltså en ny typ av hus som motsvarar klimatförändringarna. Ägande och uthyrning av fastigheter och lägenheter. Ovanstående ska vara förenligt med den framtida arkitekturen och byggande i dessa branscher samt inom fastighets- och turistbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kemény, Szabolcs Jozsef som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Kemeny, Magdolna Emöke som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Szabolcs Jozsef Kemény. .

Cosmic Construction & Build Company Handelsbolag har 969689-0947 som sitt organisationsnummer.