Sorunda Sten Handelsbolag

Stockholms län

Information

969697-0517 är organisationsnummer för bolaget Sorunda Sten Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sorunda Sten Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nynäshamn som är den kommunen som Sorunda Sten Handelsbolag finns i.

Sorunda Sten Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-10-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sorunda Sten Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-05.

Sorunda Sten Handelsbolag är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Sorunda Sten Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Sorunda Sten Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-53044896 eller genom brev på följande adress:
Mosstigen 13, 148 71, Sorunda

Montering och golvläggning av sten, fasadmontering, stenbearbetning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sorunda Sten Handelsbolag och det är Kronlöf, Ulf Mikael som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Wuorenlinna Kronlöf, Jasmin E som är född 1954 och har titeln Bolagsman,