Bältes specialisten handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nynäshamn och Bältes specialisten handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Bältes specialisten handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bältes specialisten handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Bältes specialisten handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-09-14. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Bältes specialisten handelsbolag ska trivas.

I Nynäshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av vård skydds och säkerhetsutrustning Import och export av vård skydds och säkerhetsutrustning Information och utbildning inom områdena säkerhet skydd konflik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bältes specialisten handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Bältes specialisten handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Bältes specialisten handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53060612.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Bältes specialisten handelsbolag är Kristiansson, Marie Theres som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Ossandon Yanez, Gilberto Alejandro som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Bältes specialisten handelsbolag har 969703-9825 som sitt organisationsnummer.