De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag

Stockholms län

Information

969706-4633 är organisationsnummer för bolaget De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nynäshamn som är den kommunen som De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag finns i.

De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-11-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-27.

De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-52015850 eller genom brev på följande adress:
Sandhamnsv. 6, 149 51, Nynäshamn

Kroppsvård. Behandlingar med datastyrd elektroniska träningssimulatorer. Kostrådgivning. Träningsvägledning och mental motivation.

Det finns olika personer som har en koppling med De Pascalis hälsa & figurcenter Handelsbolag och det är de Pascalis, Mansueto som är född 1953 och har titeln Bolagsman, de Pascalis, Sonja Carina som är född 1960 och har titeln Bolagsman,