Stall LaRome Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Stall LaRome Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Handelsbolag. Stall LaRome Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Stall LaRome Handelsbolag är momsregistrerat sedan2005-08-01 och har organisationsnummer 969711-3398.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-9322950 alternativt besöka eller skicka post till Stall LaRome Handelsbolag på följande adress Skovelv. 4 A, 125 33, Älvsjö.

Stall LaRome Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-08-01.

I Stall LaRome Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Stallverksamhet för hästar, uthyrning av stallplatser, samt betesmark för hästar. Bolaget sköter stallbyggnad samt betesmarker och utför alla förekommande sysslor för stallverksamhet, sköter och tillhandahåller även ridhus, ridvolt samt terrängbana. Bolaget tillhandahåller skötsel, utfordring, in- och utsläpp varje dag till hagen och utbildning av hästar.