Handelsbolaget Zettra häst och bygg

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nynäshamn och Handelsbolaget Zettra häst och bygg är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolaget Zettra häst och bygg är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Zettra häst och bygg är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Zettra häst och bygg är ett Handelsbolag och skapades 2005-10-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolaget Zettra häst och bygg ska trivas.

Handelsbolaget Zettra häst och bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27. I Nynäshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva hovslageri samt övriga åtaganden inom häst. Bedriva byggnadsarbeten inom de flesta områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Zettra häst och bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27.

Idag är Handelsbolaget Zettra häst och bygg och det finns flera bolag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Zettra häst och bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Zettra häst och bygg är Näslund, Hans Gunnar som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Näslund, Helen Elisabeth som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Zettra häst och bygg har 969713-8734 som sitt organisationsnummer.