Södertörns Tele Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nynäshamn och Södertörns Tele Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Södertörns Tele Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Södertörns Tele Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Södertörns Tele Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-03-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Södertörns Tele Handelsbolag ska trivas.

Södertörns Tele Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-23. I Nynäshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

El- och teleinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Södertörns Tele Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30.

Idag är Södertörns Tele Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Södertörns Tele Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Södertörns Tele Handelsbolag är Fredriksson Karlsson, Anna Vivi-Anne som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Karl Peter som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Södertörns Tele Handelsbolag har 969717-1537 som sitt organisationsnummer.