Handelsbolaget iliad kulturproduktion

Stockholms län

Information

Handelsbolaget iliad kulturproduktion hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Handelsbolaget iliad kulturproduktion finns. I Nynäshamn så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget iliad kulturproduktion tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Handelsbolaget iliad kulturproduktion har haft sedan 2006-11-09. Handelsbolaget iliad kulturproduktion har funnits sedan och 2006-11-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget iliad kulturproduktion så kan ni göra det genom att skicka er post till Toppstigen 1, 149 51, Nynäshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-43751656.

Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Handelsbolaget iliad kulturproduktion har idag 969722-0714 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget iliad kulturproduktion

Inspelning av cd-skivor, klassisk musik. Konserter arrangeras som en del av vår marknadsföring. Lektioner i musikteori, komposition och pianospel.

I Handelsbolaget iliad kulturproduktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Karl Niclas som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Klotina, Inese som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .