Nynäs Floating Handelsbolag

Stockholms län

Information

Nynäs Floating Handelsbolag är en verksamhet som finns i Nynäshamn. I Nynäs Floating Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Knutsson, Heidemarie som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Wadhed, Inger Yvonne Margareta som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nynäs Floating Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nynäs Floating Handelsbolag på telefon 070-7594847.

Kroppsvård såsom hälsobad, kurser, föreläsningar, yoga, meditation och försäljning av böcker, hälsoprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nynäs Floating Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Nynäs Floating Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nynäs Floating Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och Nynäs Floating Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nynäs Floating Handelsbolag så är det följande:
Bolaget tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Nynäs Floating Handelsbolag har 969723-7049 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.