B-RörDig Handelsbolag

Stockholms län

Information

B-RörDig Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där B-RörDig Handelsbolag finns. I Nynäshamn så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. B-RörDig Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket B-RörDig Handelsbolag har haft sedan 2007-09-13. B-RörDig Handelsbolag har funnits sedan och 2007-09-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till B-RörDig Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ogesta 19, 148 91, Ösmo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7697120.

Nynäshamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

B-RörDig Handelsbolag har idag 969728-3126 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för B-RörDig Handelsbolag

Friskvård, med diverse föreläsningar om stress, yoga, stretch, massagepraktik samt försäljning av friskvårdsprodukter. VVS-installationer i hus och fastigheter samt försäljning av VVS-artiklar som behövs till installationerna.

I B-RörDig Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kennebjörk, Pia Susanne som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Malte, Kurt Mikael som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .