Stora Vikas Hantverkare

Stockholms län

Information

Stora Vikas Hantverkare hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Stora Vikas Hantverkare finns. I Nynäshamn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Stora Vikas Hantverkare tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Stora Vikas Hantverkare har haft sedan 1996-01-01. Stora Vikas Hantverkare har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stora Vikas Hantverkare så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-52035556.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Stora Vikas Hantverkare har idag 220215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stora Vikas Hantverkare

Renovering av el-drivna handmaskiner.

I Stora Vikas Hantverkare så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klein, Uwe Bertholdt som är född 1922 och har titeln Innehavare av enskild firma, .