INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN är ett av dem. Statusen för INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN är att Bolaget är aktivt.

INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN är ett Enskild firma och skapades 1991-06-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där företaget finns i jobbar för att företag som INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN ska trivas.

I Nynäshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet avseende inköpsfrågor

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27.

Idag är INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN och det finns flera företag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52014055.

.

De som är på något sätt har med INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN är JOHANSSON, KARL JÖRGEN som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

INKÖPSKONSULT JÖRGEN JOHANSSON I NYNÄSHAMN har 310413-XXXX som sitt organisationsnummer.