RoKap Service & Trading

Stockholms län

Information

Tillverkning och reparation av kapell. Servicearbeten huvudsakligen med inriktning mot båtkunder avseende utrustningsdetaljer och inredninsdetaljer (träarb.) och anskaffning försäljning i anslutning till servicearbeten. Visst konsultarbete ex mekaniska konstruktioner av specialmaskiner och utrustning inom verkstadsindutrin.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RoKap Service & Trading vars bolagstyp är Enskild firma.

I Nynäshamn så är RoKap Service & Trading ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 2000-03-08 så skapades RoKap Service & Trading och företaget är har F-skattsedel RoKap Service & Trading har haft det sedan 2000-05-02.

RoKap Service & Trading är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-02

390122-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är RoKap Service & Trading och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med RoKap Service & Trading så går det att nå dem via telefon på 08-52013605 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom RoKap Service & Trading är Lindberg, Rolf Alexander som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .