Nils Assarson

Stockholms län

Information

390426-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nils Assarson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nils Assarson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som Nils Assarson finns i.

Nils Assarson har varit registrerat sedan 1994-04-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nils Assarson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Nils Assarson är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Nils Assarson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nils Assarson så kan ni göra det på telefon genom 08-6689465 eller genom brev på följande adress:

Psykoterapi, handledning, konsultationer, undervisning och forskning inom psykiatrin och familseterapiområdet. Musikunderhållning.

Det finns olika personer som har en koppling med Nils Assarson och det är Assarson, Nils Åke som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,