Askendals Allservice

Stockholms län

Information

410327-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Askendals Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Askendals Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som Askendals Allservice finns i.

Askendals Allservice har varit registrerat sedan 1990-08-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Askendals Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Askendals Allservice är och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Askendals Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Askendals Allservice så kan ni göra det på telefon genom 070-8274274 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten, mureri, transportuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Askendals Allservice och det är Askendal, Bengt Gustav som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,