Dahl Consulting, Nynäshamn

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och Dahl Consulting, Nynäshamn är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Dahl Consulting, Nynäshamn är ett av dem. Statusen för Dahl Consulting, Nynäshamn är att Bolaget är aktivt.

Dahl Consulting, Nynäshamn är ett Enskild firma och skapades 1999-01-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dahl Consulting, Nynäshamn ska trivas.

Dahl Consulting, Nynäshamn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultarbeten avseende miljöfrågor inom petroliumbranschen samt förvaltning av fastigheter jämte därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dahl Consulting, Nynäshamn är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Dahl Consulting, Nynäshamn och det finns flera bolag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Dahl Consulting, Nynäshamn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52020088.

.

De som är på något sätt har med Dahl Consulting, Nynäshamn är Dahl, Jan-Eric som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Dahl Consulting, Nynäshamn har 411109-XXXX som sitt organisationsnummer.