MABRICO Industri- och marinpartner

Stockholms län

Information

420506-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MABRICO Industri- och marinpartner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MABRICO Industri- och marinpartner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som MABRICO Industri- och marinpartner finns i.

MABRICO Industri- och marinpartner har varit registrerat sedan 2007-01-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MABRICO Industri- och marinpartner så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MABRICO Industri- och marinpartner är och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för MABRICO Industri- och marinpartner är följande:

Vill ni komma i kontakt med MABRICO Industri- och marinpartner så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konstruktion, beräkning, tredjepartskontroll, service och utbildning inom industri- och marinsektorn främst lyftanordningar, stålkonstruktioner, hydraul- och motorinstallationer för lyft och framdrivning.

Det finns olika personer som har en koppling med MABRICO Industri- och marinpartner och det är Lind, Bengt Evert som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,