FELIX ST CLAIR-RENARD

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nynäshamn och FELIX ST CLAIR-RENARD är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och FELIX ST CLAIR-RENARD är ett av dem. Statusen för FELIX ST CLAIR-RENARD är att Bolaget är aktivt.

FELIX ST CLAIR-RENARD är ett Enskild firma och skapades 1981-11-16. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som FELIX ST CLAIR-RENARD ska trivas.

FELIX ST CLAIR-RENARD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fotografering, freelancejournalistik samt konsult- ativ verksamhet inom områdena sport, mode och resor

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FELIX ST CLAIR-RENARD är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är FELIX ST CLAIR-RENARD och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med FELIX ST CLAIR-RENARD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52012090.

.

De som är på något sätt har med FELIX ST CLAIR-RENARD är S:t Clair Renard, Karl Christian F som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FELIX ST CLAIR-RENARD har 440106-XXXX som sitt organisationsnummer.