Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs

Stockholms län

Information

Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs finns. I Nynäshamn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs har haft sedan 1994-01-01. Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-52014957.

Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs har idag 440323-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs

Uthyrning av vävstolar, handel med garn och färdiga produkter samt tillbehör. Tillverkning av smörgåsar, dressingar. Godstransporter.

I Vävstugan i Nynäs TOLLEHEDs så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tollehed, Vivi-Ann som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .