Firma Tommy Lagsjö

Stockholms län

Information

Firma Tommy Lagsjö hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Firma Tommy Lagsjö finns. I Nynäshamn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma Tommy Lagsjö tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Firma Tommy Lagsjö har haft sedan 2002-05-09. Firma Tommy Lagsjö har funnits sedan och 2002-05-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Firma Tommy Lagsjö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-52016295.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Firma Tommy Lagsjö har idag 461015-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma Tommy Lagsjö

Hantverkstjänster inom byggverksamhet. Reparationsverksamhet. Konsultverksamhet inom anläggnings- och fortifikationsområdet. Båtservicetjänster.

I Firma Tommy Lagsjö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagsjö, Erik Tommy som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .